parrot

Parrot

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
parrot
Nobelova cena je istá Zdroj: vlastný archív
 
nijan
nijan | 27.2.2022 22:27

A este ma aj blizko k darvinovej cene.


Maarty
Maarty | 28.2.2022 09:46

Navrhujem udelit mu Nobelovu cenu za medicinu. Behom troch dni ukoncil Covidovu pandemiu. Zrazu aj ked mame 20 000 novych pripadov denne uz nikoho nezaujimaju greenpassy, testy, ockovania, registracie do systemov ehranica, zrazu nie su povinne respiartory a v telocvicni moze byt viac ako 15 ludi... V Slovenskych nemocniciach ktore pri 3000 pacientoch kolabovali v stave humanitarnej katastrofy je zrazu pripravenych 5500 lozok pre Ukrajincov, ako povedal v piatok Nad. Ako vravim, nobelovka za medicinu ma horuceho kandidata...


Max Hardcore
Max Hardcore | 28.2.2022 11:18

neukončil Covid pandemiu , to tvrdia iba sprostí vlastizradcovia a proruskí užitoční idioti , čo by sa strčili najradšej novodobému ruskému Hitlerovi do análu .
trpasličí Hitler zaútočil na slobodnú a suverénnu krajinu , ktorej predtým osobne garantoval hranice .
je jasné , že teraz nikto nevenuje veľkú pozornosť covidu , pondelkovej akcii v Lidli , ľudí viac trápi ruský okupant v slobodnej krajine , čo vraždí pre svoju chorú ideológiu nevinných ľudí .
vyvolať vojnu v roku


Maarty
Maarty | 28.2.2022 19:58

Max Hardcore: Dobre. A kam konkretne sa podel Covid?? Niekto oficialne zrusil povinnost nosenia respiratorov? Niekto oficialne zrusil ehranicu a povinnu registraciu? Prehliadol som nejaky Mikasov vynos rusiaci pravidla zhromazdovania?


Parrot
Parrot | 1.3.2022 09:02

Večerníčkov deduško, to reaguješ na koho?


Parrot
Parrot | 1.3.2022 10:38

beriem to ako pochvalu a ďalšiu motiváciu


nijan
nijan | 1.3.2022 15:16

jojojo - Budapestianske memoradnum je multilateralny dokument, ktory mal Ukrajine ako tretej najsilnejsej jadrovej velmoci zabezpecit mier ak sa dobrovolne vzda jadrovych zbrani, Ukraina tu svoju cast dohody dodrzala, dnes nema jadrove zbrane.

Ty mi teraz napis akaze to zmluva zaviazala NATO, ze sa nebude rozsirovat o ktorej stale Putin a jeho trolova pisete, na tuto otazku trolovia obvykle napisu, ze aj ustna dohoda je dohoda.

OK suhlaism, ze dovoru nerobi podpis, len si to skus torcha kritickym myslenim dat na vahu a skus posudit vahu tej ako pises velmocami podpisanej politickej deklaracie a ustnej dohody, medzi tiez uz nezijucimi politikmi za zatornymi dverami.

A este mam jednu otazku. Ako mieni Rusko zabranit priblizeniu sa k hraniciam NATO ked si podmadi Ukrajinu? Bude to potom zdevastovane uzemie nikoho? To sa Putinovi zatial celkom dari, ale ako potom mieni nalozit s Polskom, Estonskom, Litvou, Lotysskom, Norskom, USA, Turecjkom, Moldavskom, Rumunskom, Bulharskom ktore su tiez v NATO a v kontaktnej zone s Ruskom. Mieni napadnut cely svet, lebo toto je neriesitelny problem Ruska, cim viac sa rozsir, tym viac susedov moze paranoicke Rusko povzaovat za hrozbu, teda az do doby ked uz bude cely svet cerveny. Pri tejto uvahe mi idu zimomriavky po chrbte a tak ti odporucam chod si skusit zivot v Rusku aby si vedel do coho ides, ked podporujes mraz z Moskvy.


Parrot
Parrot | 1.3.2022 17:52

Prosím všetkých putinovských trollov a trotlov, aby nekadili pod mojimi obrázkami, ďakujem!


nijan
nijan | 1.3.2022 21:32

jojojo - Puton sa mozno citi byt ohrozeny EU alebo NATo, ale to iba preto, ze sa mentalne zasekol v minulom storoci. ale to ma z toho s kym se taha zo sovietskymi generalmi a kamosmi z KGB, kde ho vychovali takto zhubne uvazovat, klamat a kazdeho podozrievat z utoku na jeho socializmus. Ale toto sa neriesi vojnou, to si mal riesit so svojim psychiatrom.


Maarty
Maarty | 2.3.2022 09:28

jojojo: Rusi mali reciprocne zacat navazat zbrane na Kubu hned po tom ako na Ukrajinu dorazil prvy transport zbrani z krajin NATO. Samozrejme aj s "vojenskymi poradcami", "instruktormi" a "civilnymi kontraktormi"


nijan
nijan | 2.3.2022 23:01

Takze Ukrajina nema pravo vybrat si kam chce patrit? Kazdopadne vojnu tu rozputalo Rusko na to sa neda nic namietat. Putin je skratka horuca hlava.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader